Υποδομές

Χώροι Διδασκαλίας

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας πραγματοποιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας του Κτιρίου Δ & Ε της Πανεπιστημιούπολης 2, Αρχαίος Ελαιώνας.

Όλες οι αίθουσες διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (Η/Υ, internet, video projector), είναι επαρκώς φωτιζόμενες, αεριζόμενες και διαθέτουν σύστημα κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού.

Εργαστήρια

Για τις ανάγκες των εργαστηρίων της έρευνας χρησιμοποιούνται τα Εργαστήρια της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών που βρίσκονται στο Κρίριο Δ.

Τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο τεχνολογικό και εκπαιδευτικό Εξοπλισμό (video projector, overhead projector, διαδραστικούς πίνακες, Η/Υ, internet) και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπάρχουν εγκατεστημένα τα απαραίτητα για τη διδασκαλία της έρευνας λογισμικά.

Βιβλιοθήκη

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει τρεις σύγχρονες Βιβλιοθήκες, από μία Βιβλιοθήκη σε κάθε Πανεπιστημιούπολη, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες όλων των Σχολών και Τμημάτων.

Η κάθε Βιβλιοθήκη διαθέτει δικτυακό κόμβο όπου μπορούν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, όπως: δανεισμός βιβλίων, ηλεκτρονικό αναγνωστήριο, ηλεκτρονικοί κατάλογοι βιβλίων και περιοδικών, ιδρυματικό αποθετήριο “Πολυνόη” κ.ά.).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

  • Για τη Βιβλιοθήκη της Πανεπιστημιούπολης 1, Άλσος Αιγάλεω, πατήστε ΕΔΩ
  • Για τη Βιβλιοθήκη της Πανεπιστημιούπολης 2, Αρχαίος Ελαιώνας πατήστε ΕΔΩ
  • Για τη Βιβλιοθήκη της Πανεπιστημιούπολης 3, Αθηνών, πατήστε ΕΔΩ

Συνεδριακό Κέντρο

Το Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης του Αρχαίου Ελαιώνα έχει συνολική επιφάνεια 5.000 τ.μ, εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1500 άτομα.

Πρόκειται για ένα χώρο υψηλής αισθητικής, εξοπλισμένο με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες διοργάνωσης εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που βασίζονται σε σύγχρονες εφαρμογές τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, της ερευνητικής δραστηριότητας, καθώς και των διοικητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα, έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στις παρακάτω ηλεκτρονικές εφαρμογές : Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο, Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN), Εφαρμογές Γραφείου (Office 365), Ψηφιακές Βιβλιοθήκες, Ερευνητικά Αποθετήρια (HEAL-Link), Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση (E-Class), Φοιτητολόγιο (E-Study).