ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRITICAL AND RADICAL SOCIAL WORK:AN INTERNATIONAL JOURNAL

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRITICAL AND RADICAL SOCIAL WORK:AN INTERNATIONAL JOURNAL

Μετά από σχετικό μας αίτημα ενεργοποιήθηκε η συνδρομή στο ηλεκτρονικό περιοδικό ”Critical and Radical Social Work” για το έτος 2021.

Πρόκειται για ένα διεθνές επιστημονικό περιοδικό από τον έγκριτο εκδοτικό οίκο Policy Press αναφορικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στην θεωρία και έρευνα για την Κριτική και Ριζοσπαστική Κοινωνική Εργασία, τις εξελίξεις στην πρόνοια και την κοινωνική εργασία, τα δικαιώματα εξυπηρετούμενων,  ζητήματα ανισότητας καταπίεσης κ.ο.κ.  

Παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των άρθρων του περιοδικού από την βάση δεδομένων Ingenta αποκλειστικά μέσω του δικτύου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Virtual Private Network – VPN).

Για την πρόσβαση μέσω VPN ο/η χρήστης/τρια πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένος/η (σύνδεση με τον ακαδημαϊκό λογαριασμό – username/ password), δηλαδή η διεύθυνση του υπολογιστή του (IP address) να ανήκει στο ακαδημαϊκό δίκτυο του ΠΑ.Δ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δυνατότητα ασφαλούς σύνδεσης του χρήστη στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου του ιδρύματος (Virtual Private Network – VPN), παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Διαδικτυακό Κέντρο της Παν/πολης Αρχαίου Ελαιώνα του ΠΑ.Δ.Α.