ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσκληση φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠαΔΑ για συμμετοχή στο Φόρουμ «Κοινωνική Εργασία και Πολιτισμός»

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί  φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα μας ξεκινά η λειτουργία Φόρουμ με αντικείμενο την Κοινωνική Εργασία και τη διασύνδεσή της με τον πολιτισμό.

Σε αυτή την πρωτοβουλία, καλείστε όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, προκειμένου να εμπλουτίσετε την εμπειρία της φοίτησής σας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και δεν συνδέεται με μαθήματα και πιστωτικές μονάδες. Στηρίζεται στο ενδιαφέρον όλων μας και την ανάγκη να διασυνδεθούμε και να αλληλεπιδράσουμε, να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας ως μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και να αναπτυχθούμε περαιτέρω πνευματικά, κοινωνικά και επαγγελματικά.

Στο Φόρουμ θα επιδιώξουμε μέσα από τη συμμετοχή μας σε πολιτιστικές δράσεις και έργα να συνδέσουμε τα κοινωνικά φαινόμενα και τις κοινωνικές καταστάσεις που απασχολούν την επιστήμη της Κοινωνικής Εργασίας, να εξελίξουμε τις γνώσεις μας και να αναπτύξουμε την κριτική μας σκέψη μέσα από τη βιωματική εμπειρία.

Απευθύνουμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας και ορίζουμε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και  συν – διαμόρφωσης του περιεχομένου των δράσεων του Φόρουμ, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00, στην αίθουσα Ε 12-13.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Τα μέλη ΔΕΠ- Συντονιστές/στριες της δράσης:

Σοφία Δεδότση, Ελένη Κοντογιάννη, Στέλλα Παπαμιχαήλ, Θεολόγος Χατζηπέμου